Tag på udflugt i ens T-shirts og styrk sammenholdet

Skal skoleklassen på udflugt, kan der være flere fordele i at iklæde klassen i ens T-shirts. For det første kan det give overblik for læreren, som bedre kan se, hvor alle børnene er, og om de er på linje. Det bliver derfor lettere at overskue det hele, når man er på udflugt. Det er en af de helt lavpraktiske ting, der kommer som en fordel ved ens T-shirts med logo på.

Styk sammenholdet med en følelse af fællesskab

Når man som barn er sammen med andre i et fællesskab, kan sådan noget som at synliggøre det med påklædningen være med til at understøtte fællesskabsfølelsen. Når alle har samme T-shirt på, er alle en del af noget sammen. Selvom det kan virke som en lille ting, kan det gøre en stor forskel. På den måde er det også let at finde sine kammerater, når man er ude blandt andre. Hvis I tilføjer skolens logo på trøjerne, kan det skabe et ekstra lag af stolthed fra børnenes side. Det kan være, at de føler sig stolte over at kunne vise frem: ”Her kommer jeg fra, og det er her jeg har mine venner og min hverdag”.

Design jeres egen T-shirt med jeres egne informationer

Når I designer jeres egne T-shirts, kan I slev bestemme, hvad I gerne vil have til at stå på dem. Det kan være skolens navn, det kan være klassens navn, 2.B, eller det kan være skolens slogan. Det kan også være, I blot vil have et simpelt statement på ryggen eller maven, hvor der for eksempel står ”Rigtige venner”. Det er helt op til jer. I kan måske tage udgangspunkt i, hvad det primære formål med jeres T-shirts er. Hvis det er til store arrangementer med andre skoleklasser, så kan det være, at skolens logo er en god ide at få på trøjen, så andre kan se, hvor I kommer fra.