Sådan opbygger du musklen

musklen og træningI dag vil jeg dele med dig nogle kvalitet råd om, hvordan at vinde vægt. Nu jeg advare dig, at dette er for de virkelig skinny fyr søger at virkelig tage på i vægt, fordi de næsten ikke har nogen kød på deres knogler. Jeg ved, hvordan det er, når du føler at du spiser hele tiden og har intet at vise for det. Jeg har været der. Jeg forstår også de følelser, som du føler, når folk begynder at harmes dig, fordi du kan spise hvad du vil og ikke nogensinde få et pund. De er ikke klar over, at for tynde fyre, dette er en forbandelse mere end det er en velsignelse til tider.

Læs om fitness træner uddannelse

Men jeg foragter også folk, der siger, at de har “prøvet alt, men intet fungerer«. Dette er den største løgn, at du skal holde op med at fortælle dig selv. Du har måske prøvet et par ting, men tro mig, du bare ikke har prøvet de rigtige ting endnu. Her er 9 tips, der vil hjælpe dig med at begynde at tage på i vægt på ingen tid overhovedet. Disse er tips jeg har personligt brugt og jeg garantere, at de vil arbejde for dig.

Her er min top tips til at tage på i vægt

Træn musklerne under en time

Du bør være at holde det program du gør for at ikke mere end 1 times varighed. Sørg for, at du fokuserer på at holde intensiteten høj snarere end at gøre træningen træk på. Plus, der er ingen forskning, der siger maraton træningssessioner er bedre for muskelvækst. Fokus på at holde dine hvileperioder under et minut og begrænse den lille snak med andre gym medlemmer.

Du bør være at holde det program du gør for at ikke mere end 1 times varighed.

Gør kosten til en vane

Hør, jeg ved, i starten af ​​dette indlæg, jeg var sympatisk på dit problem, men jeg er også her at sige, Suck It Up. Jeg kan fortælle dig, at for at tage på i vægt, er du nødt til at fokusere på at gøre dine måltider en vane snarere end en eftertanke. Din krop er forprogrammeret med din genetiske disposition. Og i dit tilfælde, har du en meget hurtig metabolisme, der fordøjer og forbrænder kalorier hurtigt. Fokus på at have 5-6 kalorie-tætte måltider om dagen afstand 2-3 timers mellemrum, så din krop konstant er forsynet med noget at metabolisere og opbygge muskler.

Stop med alle de Kosttilskud

Jeg har været i dine sko, og jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har bytte til tillægget industrien. Du er nødt til at forstå, et tillæg er præcis som navnet antyder … et supplement. Det kommer ikke til at gøre eller bryde dine gevinster i gymnastiksalen. De eneste kosttilskud jeg anbefale er protein pulver og måske nogle Gatorade efter træning.

Tag det roligt

Som naturligt tynde fyre, du nødt til at stoppe flytte rundt så meget. Det er bare en del af, hvem du er, men du kan være rastløs eller flytte meget rundt i dag. Lær at slappe lidt mere og forsøge at begrænse aktivitet uden for gymnastiksalen så meget som muligt, når uden for gymnastiksalen, så din energi rakte til god brug.

Forstå Kaloriefattige tilskud

Dette er en anden ting jeg er meget træt af at høre. ‘Uanset hvad jeg gør, eller hvad jeg spiser, kan jeg ikke tage på i vægt. Jeg har hørt det utallige gange, og jeg er her for at fortælle dig, at du er helt forkert. Det er OK, fordi jeg faktisk sagde det samme, indtil jeg indså sandheden. De fleste mennesker tror, ​​at de spiser en masse, og du bare kan være. Men ligegyldigt hvad du spiser, hvis du ikke vinder, er du ikke spiser nok. De fleste gange, du skal revurdere din kost så godt og fokusere på mere kalorie tætte fødevarer. Men du skal spise mere, hvis du ikke vinder.

Også, når du ændrer din kropssammensætning, skal du “tvinge” ting en lille smule. Din krop ikke vil ændre, og det er ligeglad at tage på i vægt. Du er nødt til at “lokke” det sammen og ja til tider kan være lidt ubehageligt.

Fokus på Progression i din træning

Som nævnt ovenfor, bør din træning virkelig være under en time, hvis selv det. Men den vigtigste tage med hjem princip er at sikre, at du skrider på en træning. Det er så enkelt, men så mange mennesker skrue det op. De sætter i mere volumen og mere, indtil deres træning er på ca. 2 timer.

Bliv presonlig træner

Nu nogle ting at arbejde for et stykke tid, og du kan se nogle resultater. Men hvis du ønsker at tage på i vægt, er du bedre stillet med fokus på fremskridt i enten antallet af reps eller en stigning i vægt løftet i din hovedprogrammet. Ligesom overspisning, dette også vil være hård og kræver, at du presse dig selv til det yderste.

Skift rep hver 3-4 uge

Medmindre du gør store gevinster og forløber ligesom nogens business, vil jeg foreslå at ændre rep interval hver 4-6 uger for at undgå plateauer. Ændring af rep rækkevidde vil gøre din krop tilpasse sig den nye stresscausing dig at tage på i vægt i form af muskler.