Løft niveauet i musikundervisningen med en guitar

Alle kender den velkendte lyd af en guitar og man kan jo debattere, om det er verdens mest populære instrument. Derfor er det også vigtigt, at den indgår som et led i undervisningen, når folkeskolerne skal have deres musikundervisning. Det kan være svært at trænge igennem i en musikundervisning, hvis man slet ikke har nogen form for måde at udtrykke musikken på og det er lige præcis det, som en guitar kan give, fordi det er et så universelt instrument. I folkeskolen handler det om at skabe kærlighed til musikken. Kærlighed, som kan udvikle sig gennem årene og med tiden komme til at spænde meget videre end bare en guitar og nogle akkorder. 

Hvilken guitar skal man vælge?

Der er flere forskellige guitarer at vælge imellem, når det kommer til at skulle have en alsidig mulighed for at undervise. De mest populære guitarer er de såkaldte Western-guitarer, som har en meget metallisk lyd, hvor strengene er lavet af metal og guitarens ryg er forstærket med metal indeni træet for at kunne holde til spændingen. En anden mulighed er el-guitaren, der kan være et godt sted at udforske forskellige lyde, men den mest udbredte og måske nemmeste begynderguitar er den spanske guitar. Den spanske guitar havde i gamle dage strenge fra dyrs indvolde, men det er i dag blevet udskiftet med nylon. Dens brede ryg og store afstand mellem bånd og strenge gør den perfekt til de usikre hænder hos en begynder. 

Her kan du få den

Der er mange forskellige forretninger, der sælger guitarer. Man kan få dem i ekstremt mange prisklasser, men det gode ved børneundervisning er, at deres tonesans ikke er specielt veludviklet endnu, så kvaliteten behøver ikke at være i top. Derfor kan man slippe afsted med at købe en billig model og stadig få en masse god undervisning for pengene. For at være sikker på, at man får så meget som muligt ud af det, så kan man med fordel vælge at bruge internettet til at finde den bedste model til det budget, som man har fået fastsat. Det sikrer kvaliteten og man kan som regel få de fleste ting billigere på nettet. Hvis man bruger en guitar i undervisningen, så er det helt sikkert noget, som børnene vil have glæde af og det kan uden tvivl også løfte mulighederne for at få mere musikforståelse ind i de små klasser.