Hvordan sliber jeg et gulv?

Hvordan slibes gulve?Denne guide vil være billig forsikring, når det kommer til slibning dine trægulve. Dette er en skal læse, før du afhente denne etage slibemaskine. Det kan redde dit gulv fra en værre end døden skæbne. Når du trækker omkring at tunge gulv slibemaskine, er du nødt til at tænke over fugning eller slibning dit gulv ujævnt, vil jeg lære dig hvordan man laver en perfekt flad gulv. Jeg vil også lære dig at sand for at sikre, når du anvender plet, det blander jævnt. Hvis du ønsker at have et smukt træ gulv, du behøver at vide, hvordan man sand ekstraordinært godt. Eventuelle fejl, du laver vil blive fremhævet på din engang så smukke trægulv.
Jeg vil ikke lære dig den store kasse butik “1, 2, 5 og du er færdig” – det er en professionel vejledning til slibning dit træ gulv. Jeg vil også lære dig de indre funktioner i en tromme slibemaskine. Du vil lære, hvordan du forbereder din tromme slibemaskine, så det ikke vil efterlade dem frygtelige snak varemærker over dit stuegulvet. Du vil være i stand til at vælge den rigtige form for sandpapir til jobbet – hver opgave er anderledes. Når du arbejder med din kantskærer, vil du vide, hvordan man undgår de grimme rullemærker. Vigtigst er det, hvis du læser denne guide, vil du være i stand til at gøre en perfekt slibning job, der vil imponere din familie og venner.

Kan det trægulvet overhovedet afslibes?

Jeg altid starte med at gå over hele gulvet på mine hænder og knæ. Dette er kun måde at tjekke et gammelt gulv til split bestyrelser og brudte top riller. Jeg kan finde på dette punkt, at gulvet er bare alt for tynd eller beskadiget til at håndtere den omfattende slibning proces, som et farvet gulv behov. Det er tid til at afslå et arbejde. Før du ender med dårlige resultater, og hvert organ beskylder hinanden. Bare husk på alle de små krav retssager, som jeg har tjent som en ekspert vidne, blev det antaget, at gulvet mekaniker alene havde ekspertisen til at afgøre, om et gulv kunne slibes med gode resultater.

Nu, hvis du er en amatør og har aldrig gjort en plettet gulv før, og du tror, ​​du kommer til at blot at leje et gulv slibning maskine og sand selv gulvet, kan du overveje dette. Jeg har en anden (gratis) artikel, der diskuterer i detaljer, om du skal overveje at gøre denne temmelig vanskelig opgave selv. Du kan i stedet, leje pro til at gøre gulvet kun slibning. Har en professionel følge prep for farvning som jeg vil beskrive i denne artikel. Hvis han ikke vil gøre alle de detaljer, jeg nævner, gør den endelige vibrator og buffer slibning dig selv (og det kan du gøre, og de leje gode udstyr til dette).

Læs mere i guide på Gulvafslibe.dk

På denne måde kan du være sikker på, at taget alle de rigtige skridt til at forberede din gulv til bejdse. Denne artikel vil være billig forsikring virkelig. Du vil vide præcis, hvad man skal kigge efter, efter et gulv slibes, (før du betaler) for at undgå selv denne entreprenør forlader maskine mærker. Måske have ham læse denne artikel, så han ved, du ved. En ordentlig “kun sand” job vil koste omkring en sorteper en kvadratfod eller mindre.

Et godt slebet gulv vil være en leg at plette og finish, og denne artikel vil spare dig fra at ansætte den forkerte entreprenør. Jeg har en anden artikel om, hvordan at farve et gulv, og et andet om hvordan man anvender polyurethan til et gulv. Disse opgaver er ofte gjort bedre af vidende amatør i modsætning til den såkaldte pro, der er travlt med at tjene penge.

Start med at Tænde for din gulvsliber og vælg korrekt korn

Udover udlejning tromme slibemaskine ikke kan indstilles op som jeg er ved at instruere, og vil altid medføre “snak” mærker. Disse vil vise sig som striber på tværs af kornet af brædderne, når du pletten, og inden da er det for sent. Disse leje maskiner er bare alt for let at gøre et ordentligt job. Og det tager måneders træning for at bruge et gulv slibemaskine uden fugning din fine trægulv.

Læs også den gode informative og omfattende Guide til gulvafslibning

Korrekt opsætning af din professionelle gulv slibemaskine er afgørende. Selv de bedste af disse maskiner kan skabe disse frygtede snak mærker. Jeg først starte med at stramme baghjulet. Og jeg sørge alle hjul er frie og spin godt. Så vil jeg tage nogen sandpapir af tromlen, og placere et nyt ark 60 sandpapir korn på gulvet under tromlen. Jeg står på begge kanter af sandpapir for at holde papiret stramt til et niveau gulv (eller har en tillidsfuld assistent gøre dette), tænde for Sander og sænk tromlen langsomt ned til gulvet.

Bare gør det én gang, og du vil se, hvordan niveauet tromlen slibning. Jeg kan lide at have min tromme slibning blot en smule til den ene side. Jeg kan se dette som den lyserøde tromle gummi er bare en smule tykkere på den ene side af sandpapir jeg holder til gulvet. Men hvis du opdager, at tromlen er dramatisk slibning til den ene side, justere det, så det kører flad, eller som jeg sagde, kun meget, meget lidt til den ene side. Når du har det kører favorisere den ene side vil dette altid diktere retningen dit gulv maskinen vil køre hen over gulvet. Du vil altid have den udtyndet kant side af tromlen til at være bagkanten af ​​hvor du allerede har slebet. For eksempel hvis slibning tromlen er vippet ned en smule til venstre (set stående bag maskinen), vil du altid sand på gulvet starter på højre side af rummet og arbejde dig vej række for række til venstre. Du kan se, at den fjer (høj) kant vil sand gulvet sidste i denne sag og vil efterlade mindre af en tromme mark tromle. Du kan også gøre tromlen flad, hvis du ønsker, men det sjældent forbliver flad. Jeg vil hellere vide, hvilken retning til sand i stedet. Åh, og sørg for at holde støvposen på den ikke-fjer side også eller i midten. Det holder denne temmelig top tung maskine fra vippe. Jeg vil også gerne foreslå, at remskiven vil påvirke tromlen fjer ved høje hastigheder. Så jeg vælger den ikke-fjedrede side af tromlen for at være den på samme side som remskiverne. Det har fungeret bedst for mig.

Og taler af tromlen gummi, hvis det er for gammel eller slidt ned, kan det ikke have den dæmpende effekt, der er nødvendig for at holde tromlen ridning glat. Hvis dette er tilfældet, har tromlen ombygget og afbalanceres før du forsøger nogen mere brugerdefinerede pletten job.

Jeg har i de sidste 5 år brugt vibrationsdæmpende remskive bælter på min etage gulv slibemaskine, i stedet for de standard dem, der kommer med maskinen. Disse sælges på , og kaldes link bælter. Den nemme måde at se disse vidunderlige bælter er simpelthen at klikke på dette

Disse trisse link bælter er nemt justeres til alle maskiner, og aldrig synes at bære ud. De vil medvirke til at reducere vibrationer yderligere. Brug disse til sikker, hvis du gør nogen pletten arbejde, da de vil absorbere nogle flere af motorens vibrationer. Den eneste ulempe er, at de gør en skinger fløjte, da de skar luften ved høj hastighed. Men øret beskyttelse du bære (jeg håber du gør) vil gøre dette ubemærket. Og jeg har fundet, at de aldrig vil udvikle en “sæt”, når de efterlades i maskinen i længere tid. Hvis du insisterer på at bruge disse regelmæssige ét stykke bælter, frigøre spændingen i slutningen af ​​hver dag, så de ikke udvikler en flad plet.

Den sidste ting du skal gøre er at omhyggeligt anvende sandpapir til tromlen eller bælte-slibemaskine. Du ønsker papiret installeret jævnt og uden flade pletter. På de nyere bælte maskiner bør der ikke være flade pletter på en god kvalitet slibebånd, så bare sørg for, at papiret bevæger jævnt. Men sørg for at frigøre spændingen på bæltet, hvis du har stoppet maskinen til at tage en pause. Hæng altid de dyre bælter på en bred rør, så det ikke bliver krøllet. Og aldrig lægge disse slibebånd på et betongulv. De vil miste deres sporing evne som den ene side af båndet væger fugt og udvider sig. Åh, og taler om opbevaring, holde alle sandpapir på 80 korn og ca. 25% relativ fugtighed, hvis du ønsker ensartede resultater fra dine ruller eller bælter. Brug rigtig god kvalitet bælter, så vil der være ikke flad plet i bæltet blev det sluttet.

Også være sikker på at blæse ud af alt det støv, der kan have samlet i din tromle eller bælte systemet efter hvert job. En støv tilstoppet tromle vil helt sikkert medføre den frygtede snak mærker. Dette er en god idé alligevel bare for at fjerne grus ødelægger lejerne.

Tromlen slibemaskine er en smule tricky, hvis du sætter sandpapir for stramt, vil nemt oprette en flad og chatter tilbøjelige plet på tromlen. Du skal have papiret stramt nok, og perfekt afstemt lige før du bruger stramninger skruenøgler. Du vil opdage, at en god kvalitet klud bakkes sandpapir cinches bedre på disse tromle Sanders. Billige papirbagside sandpapir kan faktisk rippe under cinching eller oprette en bule af løst papir på tromlen.

En hurtig svirp af skruenøgler er alt du behøver så sandpapir cinches straks. Enhver yderligere stramning vil komprimere gummi og skabe den irriterende flad plet. Jeg håber i det mindste du har en tromme, der har den sandpapir slot skåret på en forholdsvis høj vinkel til tromlen. Og du bliver nødt til at bruge de korrekte sandpapir shims i denne slot, til at støtte i dette øjeblik cinching af fint sandpapir jeg lige har beskrevet. Jeg finder, at bedre kvalitet klud bakkes sandpapir cinches bedre at papiret bakkes sort. Få denne sidste ting galt, og du vil have en snakkede gulvet, og en vred kunde.

Hvis din maskine stadig forlader snak mærker, tage det ind på din lokale maskine butik og få dem balancere tromlen. Samtidig har hjullejer kontrolleres, og selv vakuumsystemet kigget på. Næsten alt ud af balance ved denne hurtige spindemaskine kan opbygge en vibration, som derefter overføres til gulvet. Jeg er heldig at have nærheden. De vil simpelthen bytte den gamle slidte eller ude af balance trommer for en ny istandsat en. Du kan finde et par af disse selskaber vil håndtere alt dette via mail også.

Det rigtige Sand papir gør arbejdet

Sæt eventuelle fremspringende søm på dette punkt, og gøre eventuelle reparationer af split bestyrelser. Men du behøver ikke udfylde alle sømhuller på dette punkt. Hvis du anvender en plet på mange fyldte huller, vil disse vende helt mørkt, næsten sort. Dette kan give ordet en krydret udseende, hvis der er for mange. Fyld hullerne efter pletten og mindst et lag af finish er på gulvet. Du vil derefter være i stand til at matche fyldstof til farven på gulvet. Og du kan opleve, at du er nødt til at bruge forskellige farver i tidlige og sene træ, ligesom eg, for at få en god kamp.

Jeg altid starte slibning et nyt gulv og mest gamle gulve med 36 sandpapir korn. Brug høje tromme spænding men pas på ikke så høj, en spænding, at maskinen begynder at vibrere eller vælter. Dette alene kan forårsage snak mærker. Sørg for at bruge siliciumkarbid eller for virkelig hårde overflader (eller virkelig tæt træ gerne) prøve den nye sort. Begge har deres økonomiske anvendelser. Jeg vil gøre en særskilt artikel om sandpapir typer, da dette er et kompliceret emne i sig selv.

På gamle gulv Jeg ønsker at fjerne alle de gamle finish ned til den rene hvide træ, ingen undtagelser. Hold slibning indtil træet er ren, eller din finslibning vil aldrig arbejde. Fint sandpapir træsko for let på stadig snavsede og voksagtig gulve. På nye gulve jeg ønsker at fjerne alle de over træ effektivt og hurtigt, så dette grove 68-sandpapir gør det arbejde ganske godt. Jeg vil blyant markere eventuelle ujævne bræt ender, så når jeg gå over det igen, kan jeg nemt se, om jeg har slebet disse f. Dette er især vigtigt i ældre huse med meget ujævnt underlag. Jeg har normalt at slibe den nyligt lagt trægulv på en 30 graders vinkel i første omgang at hjælpe niveau den nye træ. Jeg vil altid gøre dette på en nylagt parketgulv. Hvis du ikke gør dette, kan din maskine springe over de lave bestyrelser. Hvis du ikke kan se dette, før du plette gulvet, vil det skabe en defekt i din plet, da det vil være tydeligt, at disse bestyrelser ikke få slebet. Du kan have til at starte jobbet overalt, hvis kunden klager.