Hold den bedste konfirmation for dit barn – Gør det uforglemmeligt

Sponsoreret indhold

Der er mange ting man pludselig skal forholde sig til, når ens barn nærmer sig 7. eller 8. klasse. Det er for det første her de for alvor bliver teenagere, men det er også her de skal konfirmeres. En konfirmation sætter det store stess igang hos de fleste forældre, men det er slet ikke nødvendigt. Inddrag dit barn og find ud af hvad der skal prioriteres og hermed bruges størstedelen af budgettet på.

Indrag dit barn i planlægningen

Børn er meget forskellige, særligt i konfirmationsalderen. Det er her de for alvor rammer teenageårene og udvikler deres egne holdninger til hvordan tingene skal være. At blive konfirmeret er et stort øjeblik for mange børn. Det er her, man siger, at barnet bliver et ungt menneske. Hos flere familier ser man også, at barnet får flere ansvarsområder efter konfirmatiobeb.

Det er på mange måder mest en symbolsk daf, men også en mindeværdig dag for hele familien og vennerne. Der er altså ingen tvivl om, at alt skal være perfekt og rulle på skinner. Det er meget forskelligt hvor meget der skal gøres ud af det. Det er ofte hvad forældrene gør det til og hvilke dele af arrangementet de vælger at lægge flest penge i. For det er en dyr omgang at holde en konfirmation, når alle gæster skal blive mætte og barnet skal føle sig forkælet lidt ekstra. Det kan være en rigtig god ide af forventningsafstemme i god tid. Inddrag gerne dit barn så meget som muligt i snakken om tema, maden og måske underholdningen. I mange tilfælde gør det faktisk planmlægningen nemmere, at inddrage barnet, modsat af hvad de fleste ellers ville tro. Børn har mere fornuft end vi til tider beskylder dem for.

Dagen man flotter sig ekstra

Tøjet er særligt en af de ting, unge går meget op nu til dags. Det er her mange lægger fokus, for det er det vennerne kommer til at lægge mærke til i kirken og på billederne efterfølgende. Det er et rigtig essentielt punkt for den kommende konfirmand, ligegyldigt om det er en dreng eller en pige. Tøjet skal sidde knivskarpt og det er uden tvivl dagen med alle undtagelserne.

Det kan dog tage rigtig lang tid at finde det helt rigtige jakkesæt eller den helt rigtige kjole, så vær bevidst om det. Det kan være en fordel at starte den proces i rigtig god tid, af netop den grund. En dag ude og prøve tøj, er måske ikke nok. Konfirmanden har en klar ide om, at tøjet skal side og føles helt korrekt. Hvad end det er en pige eller dreng, der skal konfirmeres, er håret bestemt også noget der skal planlægges. Tag eventuelt et kig på Konfirmandkant.dk for mere inspiration omkring selve konfirmationen, men særligt tøj, sko, makeup og meget mere.

Find gaven der glæder for evigt

Det kan være svært at finde den perfekte konfirmationsgave. Børn er meget forskellige og det er gæsterne i den grad også. Nogen vil gerne glæde barnets nuværende interesser og andre vil gerne give en mere sikker gave, som de bliver glade for som årene går. Mange konfirmationsgaver er samlet set meget dyrere og der er også lidt mere tanke bag, sammenlignet med fødselsdagsgaver. Der er uendeligt muligheder for, hvad man kan give i gave, det handlere bare om at være kreativ og sætte sig ind i konfirmandens behov. Nogen gange skal følge ønskelisten meget strengent og andre gange bliver det kun en bedre gave af at kigge ud over det.

Hvis konfirmanden er den eventyrlige type, og du måske også har det svært ved at give noget materielt, så skal du helt klart give en oplevelse, eller et tilskud til en. Det er et evigt minde med gode unikke oplevelser og det kan både være med dig som gavegiver eller ikke. Ligemeget om det er en shoppetur til sverige eller en uge i New York, så er oplevelser det der gør livet værd at leve. Dyre mærker og god kvalitet ses ofte på gavebordet. Det kan være i form af ting til boligindretningen, tasker, smykker eller tøj. En halskæde med et vedhæng fra et populært mærke, kan ikke gå galt. Det er både en personlig og stilren gave, som holder mange år frem. Helm.nu tilbyder også en lang række accesories som holder i mange år. Alle har brug for en taske, en kuffert eller andet opbevaring, så hvorfor ikke finde nogen ordentlig og holdbart. Mange konfirmander ønsker sig også elektronik af samme grund. De tænker måske på, at de kunne bruge en ny computer til når de om få år skal studere videre eller måske en højtaler, som i mange år kan glæde dem med musik.