Har din skole sin egen back-up løsning?

Når man har en virksomhed, har man som regel også ofte at gøre med meget vigtige data. For de fleste virksomheder, så ligger al deres data i computersystemer, frem for at have det hele i fysiske dokumenter, som man havde førhen. Teknologien giver mange gode muligheder for at opbevare store mængder af vigtige data, men man skal også huske, at selvom teknologien har udviklet sig meget, så kan der stadig opstå fejl. Dette gælder også for skoler.

Hvis man kun har al virksomhedens data liggende på sine it-enheder, så er det meget vigtigt, at man har en backup, så man ikke risikerer at miste alle sine vigtige data. Man kan få hjælp til backup løsninger hos Atea, som er en af Danmarks førende it-virksomheder, og har mange års erfaring på området. Du kan se mere her, hvis du vil vide, hvad de kan tilbyde dig af forskellige backup løsninger.

Find den rette back-up løsning til netop din virksomhed

Selvom de fleste virksomheder opbevarer alle sine data på computeren, så er der stadig forskellige måder og systemer, man kan bruge. Der er derfor stor forskel fra virksomhed til virksomhed i forhold til, hvordan man opbevarer alle sine data, og derfor kan der også være forskel på, hvilken type backup løsning, man skal bruge til netop sin virksomhed.

Det kan være, man har sin data liggende i en public cloud, og derfor skal bruge en online backup service, som passer til netop det system. Her tilbyder Atea for eksempel Office 365 Backup, som er en online Cloud service, der sikrer beskyttelse mod online Cloud datatab. Der er altså forskel på, hvilken backup løsning, der er bedst i ens eget tilfælde, og der er udviklet mange forskellige backup services, så der er noget som passer til alle. Hvad end man har sine data virtuelt, fysisk, på slutbrugerens enheder eller i en online Cloud, så kan Atea hjælpe med den helt rette backup løsning.