Find det perfekte danskkursus

Der findes uendelig mange grunde til, hvorfor folk vil lære dansk. Nogle gør det, fordi deres partner er dansk, men de selv har en udenlandsk baggrund. Andre gør det, fordi de studerer i Danmark. Andre igen gør det, fordi de arbejder i Danmark. Uanset hvad din grund er, så kan du lære det danske sprog hurtigere gennem et danskkursus. Se her, hvis du ønsker at blive bedre til at tale, skrive, læse og forstå dansk.

Hvad nu hvis jeg kun ønsker at forbedre mit skriftlige dansk?

Hvis du kun ønsker at forbedre dit skriftlige dansk, så er det intet problem. Der findes nemlig også sprogundervisning, hvor undervisningen udelukkende fokuserer på det skriftlige område af det danske sprog. På den måde skal du altså ikke beskæftige dig med udtalelse og samtaler, men i højere grad ordforråd, grammatik, læsning osv. Dette kaldes for FVU-læsning, og tilbydes blandt andet af IA Sprog i København. FVU-læsning er tilrettelagt således, at du skal møde op ca. 2 gange om ugen. Det er derudover delt op i niveauer, hvor ét niveau varer mellem 8 og 10 uger. Det er enkelt at melde sig til FVU-læsning. Dette kan nemlig gøres online på IA Sprogs hjemmeside.

Er der også et kursus for nybegyndere?

Hvis du er fuldkommen nybegynder til det danske sprog, så er der også en masse tilbud til dig. IA Sprog har for eksempel en masse forskellige hold, hvor du kan melde dig til online. Der er opstart på mange forskellige tidspunkter i løbet af året, så det er blot at gå ind på deres hjemmeside og finde dét hold, der passer bedst til dine kompetencer. Når du har meldt dig til, bliver du kørt igennem en screening. Her sikrer IA Sprog sig blot, at holdet du har tilmeldt dig, passer til dit kompetenceniveau. På den måde får du det største udbytte af kurset.