Få et bordfodboldbord og gør pauserne uvurderlige

Når man får frikvarter, så er der simpelthen bare ikke noget bedre end at samle vennerne og begive sig ned til et bordfodboldbord, hvor man kan udfordre hinanden på tværs af klasser og årgange. Det har en helt speciel stemning, som man kan få svært ved at få andre steder fra end ved spil som dette. Det kan være med til at øge den generelle sammenhængskræft i skolen, fordi man kan få venner far mange forskellige steder og fordi det kan være med til at skabe sammenhold internt i klasserne. 

Hvordan får man råd?

Det kan virke som en udfordring at få råd til et bordfodboldbord, hvis man som skole allerede er på et stramt budget. Det kan virke som en umulig opgave og man kan nogle gange ende med at give op før man overhovedet er kommet i gang. Det behøver dog ikke at være sådan, for der er flere forskellige initiativer, som man kan sætte i spil for at få penge nok på kistebunden til at investere i et flot bordfodboldbord. Man kan eventuelt få eleverne til selv at tage ansvar for at spare op til bordet ved f.eks. at organisere et salg af kager til forældre og andre interesserede. Det gælder om at være kreativ, hvis man gerne vil have en ting som et bordfodboldbord, så man kunne eventuelt også rykke rundt i budgettet, hvis man fandt et sted, hvor det var muligt at spare. Når man endelig har fået penge nok til at investere i et bordfodboldbord, så gælder det om at købe det rigtige, så det ikke går i stykker.

Sådan finder du det rigtige bord

Det kan virke som en udfordring at skulle til at finde det helt rigtige bordfodboldbord til en skolesituation. Det handler om at finde den helt rigtige balancegang mellem kvalitet og budget. Det handler nemlig om at finde et bord, som kan klare nogle tæsk. Uanset hvad, så er det nemlig lige præcis, hvad klasserne kommer til at give det. Det kan derfor ikke betale sig at købe noget, som er helt vildt billigt, for så kommer man bare til at skulle købe et mere inden længe. Så er det bedre at finde noget, som kan holde en del længere og det finder man nemmest ud af, ved at spørge en ekspert. Køb et bordfodboldbord herog spørg, hvilket bord der kommer til at give en skole det meste for pengene.