Derfor skal du vælge en medlemstjeneste, når du går i gymnasiet

Sponsoreret indhold

Hvis du går i gymnasiet, så har du måske allerede opdaget, hvor mange daglige lektier og hjemmeafleveringer der skal laves i løbet af et år.

Du kan måske undgå at lave de daglige lektier, men du kommer ikke udenom hjemmeafleveringerne. Hver gymnasieelev har cirka 30 afleveringer de skal lave i løbet af et studieår, hvilket kan være en udfordring for mange, hvis man også skal passe sine hobbyer, dyrke sport og se sine venner.

Det kan derfor være en rigtig god ide at blive medlem af et studiehjælp site, hvor du betaler et mindre beløb om måneden og får adgang til at hav af færdige opgaver og noter, som du kan bruge i forbindelse med dit studie.

Et af de sider er f.eks. inspo.dk, hvor du kan finde over 1.000 materialer, som du kan bruge i forbindelse med dit studie. Her betaler man et overkommeligt beløb hver måned, og derefter har du adgang til deres store univers af opgaver og noter.

Der er flere fordele ved at være medlem bl.a. at du får adgang til opgaver der kun har karakteren 10 eller 12, så du er sikret, at kvaliteten er i top og du bliver inspireret af det bedste materiale på markedet.

Inspo.dk er kun lavet til at inspirere og hjælpe, det vil sige, at formålet ikke er, at du skal kopiere hele opgaven, da det både er etisk forkert, men du vil også blive nuppet i plagiatkontrollen.

Når du vælger at blive medlem hos en online tjeneste som f.eks. inspo, så har du altid mulighed for at afmelde dig og der er ingen binding.

En anden fordel ved blive medlem hos inspo er, at du får adgang til en masse spændende rabatter hos forskellige webshops og butikker, så du kan spare lidt, nu hvor du kun lever på SU.

Der findes forskellige spillere på markedet og derfor kan det være en god ide at Google dig frem til, hvilken tjeneste der passer bedst til dig.

Du skal også være opmærksom på, at de forskellige tjenester har en maks limit på, hvor mange downloads man kan lave hver måned.  Ved de fleste tjenester kan du maks downloade 20 opgaver hver måned, hvilket bør være rigelig for en almindelig studerende.