Bliv fitness og privat træner

Bliv fitness trænerAt være lidenskabelig omkring fitness og leve en sund livsstil er en fantastisk bedrift i sig selv. For nogle mennesker, er det bare ikke nok! Hvis du ønsker at tage din lidenskab til det næste niveau og hjælpe andre leve hensigtsmæssigt, kan du overveje at blive en privat træner og udføre, hvad du elsker som en fuldtids karriere.

Livet som en certificeret privat træner er ikke kun muligt, det har et stort potentiale for vækst. Personlige trænere har flekstid, gør, hvad de elsker, og fkommer til at hjælpe enkeltpersoner nå deres fitness mål og yde deres bedste.

Når du har taget beslutningen om at forfølge en karriere inden for personlig coachning, så huske på, at du er nødt til at investere en del tid og penge for at opnå succes, som det er tilfældet med de fleste ting i livet. Kunderne ønsker at arbejde med undervisere, der er dygtige og erfarne i deres håndværk, så det er meget vigtigt at tage de nødvendige skridt for at få certificering og uddannelse.

Disse trin vil hjælpe dig med at få din personlige træning karriere startet nemt!

Vælg en fitness uddannelse / certificering

En række forskellige organisationer og akkrediterede programmer tilbyder certificeringer i fitness branchen. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige certificering for dine karrieremål. Vær opmærksom på at alle disse programmer kræver, at du har en studentereksamen.

Som et sted at starte, anbefaler jeg at vælge en af følgende:

Atwork
Fitness-institite

Disse programmer er hæderlige, så udvælgelsesprocessen er noget subjektivt. (Tjek den sammenligning diagram i denne artikel for mere info om hvert program.) Hvis du allerede har et motionscenter på, at du ønsker at arbejde for en personlig træner, skal du kontrollere gymnastiksalen accepterer certificering, du forfølger. For eksempel kæden Fitnessdk kræver en særlig certificering.

Specialiser dig

Ønsker du at arbejde en-til-en med klienter i gymnastiksalen? Vil du hellere kommandere et værelse på 20 personer klar til at få sved på panden? Forskellen mellem en certificeret personlig træner og en certificeret gruppe fitness instruktør er temmelig klart. Begge er fremragende karrierevalg i fitness branchen, og dit valg kommer ned til personlige præferencer. Du kan endda gøre begge dele! Du kan blive certificeret i en nu, og det andet senere. Bare være klar over, at der er omkostninger forbundet, og der er forskellige certificeringer for hver karrierevej. Sørg for at vælge den, der passer bedst til dine mål.
“Forskellen mellem en certificeret personlig træner og en certificeret gruppe fitness instruktør er temmelig klart. Begge er fremragende karrierevalg i fitness branchen, og dit valg kommer ned til personlige præferencer.”

Brug tid og sved

Privat trænerCertificering programmer er ikke billige. Det vil være dyrere at omfatte flere materialer, du ønsker i en undersøgelse bundle: lærebog, online portal, praksis tests, flash-kort, og andre muligheder. Selv om disse pakker er dyre up front, skal du se på det som en investering. Det er vigtigt at få en certificering, så du kan lære de færdigheder til lovligt og sikkert træne klienter, mens du tjener en betydelig indkomst.

Hvis du er stramme på penge, finde en gym at sponsorere dig. Nogle har special programmer, som kan have et certificeringsprogram inkluderet. Hvis du finder den rigtige situation, kan du lander et job på et motionscenter og fjerne prisen på din certificering.

Lær og studer grundigt

Jeg kan ikke understrege dette nok. Din test dato vil komme rundt om hjørnet, før du ved af det, og du ikke ønsker at være uforberedt på sådan en vigtig eksamen. Set ud en plan og holde sig til det! Undersøgelse lidt hver dag, så, når testen dag kommer, vil du være afslappet og kender materialet som bagsiden af ​​din hånd.

Find et fitnesscenter eller studie

Når du bliver certificerede-tillykke! -du Nødt til at finde et sted at arbejde, hvis du ikke allerede har. Du har brug for et sted at træne klienter, og sandsynligvis ikke vil have en masse opstart kontanter til at bygge dit eget træningscenter.

Du har to muligheder:

– Arbejd for en fitness kæde
– Gå selvstændig

Der er frynsegoder til begge valg. Når du deltage i en gym arbejdsstyrke, vil det have en specifik på boarding og klient-akkumulation proces. Hvis du vælger at arbejde for dig selv, men stress er lidt mere kritisk. Vær sikker på at læse dine kontrakter! Du kan starte på et træningscenter, så gå ud på egen hånd, men være opmærksom på, når og hvis din kontrakt vil tillade, at bevægelse.

Du kan finde en sportsklub eller studie, som gør det muligt for uafhængige entreprenører, hvor du “leje” tid til at bruge anlægget. I dette tilfælde skal du netværke, marked og bygge din egen kundekreds. Ulempen til at opbygge din egen virksomhed er en mangel på tidlig stabilitet og fordele: sygesikring, pension, og stabil løn. Men i dette scenarie, kan du have mulighed for at oprette din egen tidsplan, være din egen chef, og arbejde med en grænseløs potentiale for karriere vækst.