Virtuelle valutaer, hvad er det for noget?

Det er i dag blevet meget populært at spekulere i virtuelle valutaer, men hvad er det for noget?
En virtuel valuta er en kryptovaluta. Navnet kommer af, at denne valuta er krypteret, hvilket gør den anonym for det offentlige at spore. Dette er derfor særligt interessant for dig, som ønsker at være anonym, når du handler med valutaer. En virtuel valuta er ikke opereret af hverken banker eller regeringer. Det betyder altså for dig, at du opnår en enorm handelsfrihed modsat, når du handler med fysiske valutaer.

Meningen med kryptovaluta

Kryptovalutaen kom til tilbage i 2009, hvor Bitcoin valutaen blev udviklet. Meningen med valutaen var at skabe en valuta, hvor individer kunne handle og investere både hurtigere end med almindelige bankoverførsler men også 100 procent anonymt. Derfor valgte stifterne at udvikle en krypteret valuta, hvor det mere eller mindre er umuligt at finde ud af hvem modtageren og afsenderen af overførslen er. Derudover var formålet selvfølgelig også at skabe en valuta, der potentielt kunne medføre kæmpestore afkast. Hvilket har vist sig at være tilfældet for mange spekulanter, der har tjent flere millioner kroner på at handle med kryptovalutaer.

Men hvordan fungerer det?

Der er selvfølgelig mange forskellige kryptovalutaer, og der er dermed også mange forskellige måder at gøre det på. Hver enkel valuta har nogle egenskaber, der adskiller den fra de mange andre på markedet. Der er derfor meget at sætte sig ind i, inden man kaster sig ud i spekulanternes verden og handler med valuta. Cryptoinvestering.dk har heldigvis gjort det nemt for dig at danne dig et overblik over verdenen af kryptovalutaer. Du kan nemlig læse meget mere om kryptovalutaer generelt, de mest populære på markedet, wallets, mining og få gode råd til, hvordan du kan starte med at handle med virtuelle valutaer lige her.