Hav det sjovt i fritiden som universitetsstuderende

Som universitetsstuderende er pengene ofte ikke så store. Du har måske høje udgifter, som ofte er forbundet med SU-lån, da dit fokus ligger på studierne. Det er skam også helt fint at optage SU-lån, da det er det billigste lån du kommer til at optage gennem dit liv, og det er et lån, som er en god investering for din fremtid. Med et SU-lån behøver du ikke lægge dine kræfter i et fritidsarbejde, men kan fokusere på dit skolearbejde. Men selv med SU og SU-lån, kan pengene være små. Men det betyder ikke, at man behøver kede sig. Her giver vi dig gode tips til at have det sjovt, som universitetsstuderende.

Spil onlinespil

Mange unge spiller computerspil, for at få tiden til at gå. Det behøver nødvendigvis ikke koste noget, da der er tonsvis af gratis spilhjemmesider på nettet. Hvilke spil du spiller, kommer an på hvilken genre af spil du er ude efter. Nogle elsker spil som World of Warcraft, mens andre har sværget troskab til Call of Duty og Battlefield. Nogle vælger sågar at tage et spil fransk roulette online, men igen, det kommer helt an på hvad du foretrækker som person. Der er altså mange muligheder for at finde et spil, der passer til dig og din smag. Du kan altså både vælge de typiske computerspil, men også de hyggelige casinospil.

Tag på sightseeing

Universitetsbyerne har som oftest meget at byde på. Jo, du kender måske din studieby nogenlunde – men ikke hver en lille krog. Hvis du normalvis er i nærheden af dit studie, så prøv at udvide din horisont lidt. Først og fremmest kan du Google seværdigheder i din by, hvilket der med garanti er nogle af. Når du har fået set alle seværdighederne, kan du begynde at gå igennem byen, og finde sidegader, som ser interessante ud. Måske finder du noget du har brug for, som er på tilbud, men du kan også finde dit nye yndlingssted at opholde dig.

Hav en hyggedag med studiekammerater

Hvad med, at I beslutter jer for at mødes hos en af jer, til noget hyggeligt samvær? I kan splejse om rundstykker til morgenmad, og så aftale hvad I skal i løbet af dagen. Brætspil er noget de fleste har, og det kan med de rette mennesker være super hyggeligt. En tur igennem by Det behøver altså ikke koste noget for at man kan få en hyggelig dag, det er som regel selskabet der er det vigtigste.